Blog

Thuis

thuis_blog2

Alsof je een plek bereikt.
Om je heen kijkt en weet
dat je thuis bent.

Een weiland, vergeten
langs duinen en bosrand,
iemand buigt tussen jou
en een feest – op zoek
naar de wijn, een gezicht
wordt zijn eerste woorden,
wat geschreven werd voor jou
door een nooit gevoelde hand.

Alsof je dit al kende
voor je het zag. Er geweest was
voor je er zou komen.

Daarom is er geen betere plek dan lekker culinair te genieten, dan in uw eigen huis.
Neem contact op met De Thuiskok voor de mogelijkheden.

Opa’s gehakSballen

Mijn opa was zijn hele leven als slager actief. In deze sector was nooit een CAO maar de vitrine moest wel goed gevuld zijn. Daarom moesten vele uren gedraaid worden die de baas niet kon betalen. Dit betalen deden ze dan in natura. Zo kwam opa altijd met een spier van het rund thuis. Kogelbief. Nou dat is duur vlees en moesten wij bijna dagelijks eten. Een enkele keer kreeg hij half-om-half gehakt mee. Met lekkere verse kruiden een eitje, paneermeel en een uitje maakte hij dan overheerlijke gehaktballen, maar opa noemde ze gehakSballen.

Met dit geheime recept, want we hebben hier natuurlijk niet alle ingredienten genoemd ben ik nu begonnen en proberen wij de wereld te veroveren. Ook smaakvol tijdens Festivals, braderie├źn en andere evenementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *